Cum cumpar

CUM CUMPĂR?

Preţurile afişate conţin TVA şi nu includ cheltuielile de transport.
 
Comandă minimă 99 Lei cu TVA inclus (1 sau mai multe produse).
 
La comenzi cu valori mai mari de 350Lei cu TVA, transportul este GRATUIT. 
 

CUM COMAND?

Pentru început este necesar să vă creaţi un cont pe site. Apoi puteţi comanda produsele dorite adăugându-le în coş. Pe parcursul navigării pe site şi la finalul sesiunii de cumpărare puteţi verifica încă o dată conţinutul coşului dvs, puteţi vizualiza produsele şi preţurile lor, cât şi valoarea totală a comenzii dvs. Dacă aţi adăugat din greşeală mai multe produse, le veţi putea şterge la final. Sunteţi total responsabili de cantitatea şi produsele solicitate.
 
Puteţi comanda oricând, la orice oră a zilei şi în orice zi a săptămânii. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi produsele în coş, apoi să finalizaţi comanda, furnizându-ne toate informaţiile necesare pentru ca echipa noastră să vă poată trimite coletul.
 
În urma comenzii dvs ferme, veţi primi un email prin care vă vom confirma recepţionarea comenzii, detalierea produselor comandate şi suma totală pe care urmează să o achitaţi, care nu include transportul. Vă rugăm să verificaţi căsuţa dvs. de mail, deoarece confirmarea noastră poate ajunge în secţiunea spam din cauza setărilor electronice de sistem. Este necesar să avem numărul dvs de telefon în cazul în care trebuie să vă comunicăm urgent modificări ale stocului sau alte informaţii despre comanda dvs.
Cos de cumpărături

Intră în cont

Nu ai un cont?