Originalul doar aici din 2003 !

CINE SUNTEM

Despre magazinul nostru

Un colectiv care funcţionează ca o familie, unde respectul faţă de clienţi şi furnizori, dorinţa continuă de îmbunătăţire a performanţelor şi spiritul de echipă sunt la ele acasă.

Echipa Tiberius Grup, în frunte cu cel care a pus bazele acestui grup de firme, este cea care în anul 2003 intră pe piaţă ca şi distribuitor.

Internaţional Tibecom & Co. Trust S.R.L. este compania specializată în suportul şi consilierea clienţilor cărora le oferă produse de calitate fabricate în Italia, destinate îngrijirii personale și a gospodăriei.

Brand-urile pe care le reprezentăm pe piața din România provin exclusiv de la producători consacraţi din Italia, sunt prezente la nivel Internaţional şi distribuite de compania noastră atât în mediul online – prin intermediul magazinului online propriu CleanSea.ro, cât și în Hipermarket-uri, Supermarket-uri și în magazinele din cartierul tău.

SUPER-PUTERILE NOASTE

Ce ne recomandă

Ascultăm nevoile

Principala noastră abilitate constă în faptul că putem percepe ceea ce clienţii şi partenerii noștri doresc, ascultăm nevoile lor și le punem în practică. Suntem apreciați pentru acest lucru și știm cât de important este.

Calitatea este singurul standard

Nu putem controla calitatea produselor, dar le putem testa și selectă, astfel încât să transmitem clienților noștri cele mai bune produse din cele mai respectate brand-uri. În schimb, putem regla calitatea serviciilor pe care le prestăm: distribuție impecabilă, transparență totală, relația corectă cu partenerii.

Organizare 100%

Suntem o firmă în plin avânt și știm cât de important este să fim puși la punct din toate punctele de vedere. Implementăm sisteme de management modern, aplicăm soluții eficiente de distribuție și evaluăm permanent riscurile interne și externe.

În continuă dezvoltare

Pentru că piața pe care activăm este una foarte dinamică și competitivă, avem întotdeauna grijă să anticipăm tendințele din domeniu. Să fim cu un pas înaintea acestora și să mulțumim cât mai mulți clienți și parteneri.

PARCURSUL NOSTRU

Strategie

VALORI

Valorile după care ne ghidăm activitatea pot fi ale oricărei companii de pe piață, dar noi știm că le punem în practică de fiecare dată și dacă vrei să te convingi, te invităm oricând să descoperi acest lucru.

Seriozitate, calitate, prietenie, viziune, onestitate, ofertant, promptitudine, fresh.

VIZIUNE

Suntem determinați să furnizăm calitate tuturor partenerilor noștri (clienți, retaileri, furnizori) prin corectitudine, inovație, promptitudine, transparență.

MISIUNE

Ne propunem să aducem clienţilor noştri cele mai bune senzații și experiențe, prin brandurile calitative italiene pe care le reprezentăm, în condiții avantajoase. Să avem parteneriate solide și corecte cu toți distribuitorii și furnizorii noștri. Dorim să creștem într-un mod sănătos, organic, pe toate planurile – online, retail, brand awarness.

Povestea noastră

În 2003, Internaţional Tibecom & Co. Trust S.R.L. și-a început activitatea într-un birou de dimensiuni relativ mici, cu o echipă formată din câteva persoane, dar extrem de inimoase și dedicate. Am pornit cu energie pozitivă, viziune și dăruire pentru ceea ce facem, iar aceste valori s-au transmis în activitatea noastră până în prezent.

15 ani mai târziu am devenit compania care furnizează oamenilor din toată România produse de îngrijire personală și a gospodăriei de cea mai înaltă calitate. Avem contracte de exclusivitate cu partenerii noștri din Italia, dar și colaborări extinse cu cei mai mari retaileri din România. Reprezentăm branduri de renume la nivel mondial și vindem pe toate căile de comerț (modern, tradițional, online).

2018 este anul în care am lansat brandul Clean Sea – o mare de relaxare, platforma noastră de comerţ online, prin care produsele noastre pot fi achiziționate rapid, simplu și avantajos.

Suntem așadar într-o continuă expansiune, în căutare de noi oportunități, dar permanent dedicați satisfacerii clienților. În cei peste 15 ani de activitate, am strâns în jurul nostru o comunitate de oameni care cunosc produsele și serviciile noastre, cumpără constant de la noi, ne încurajează și ne critică constructiv atunci când greșim. Acești prieteni ne-au determinat să ne extindem în continuu portofoliul de brand-uri de calitate exclusiv din Italia la peste 30 de mărci internaționale, atât de nișă, cât și mainstream, și sute - poate chiar mii – de produse.

Selectăm cu atenție fiecare brand și produs pe care îl comercializăm, astfel încât exigențele clienților noștri să fie pe deplin satisfăcute.

Mai multe despre noi

Internaţional Tibecom & Co. Trust S.R.L. îţi pune la dispoziţie o gamă largă de produse, de la parfumuri şi produse de îngrijire corporală până la detergenți, dezinfectanți sau alte soluții de curățenie casnică.

Dacă ai nevoie de suport, recomandări şi informaţii suplimentare, echipa noastră îţi oferă tot sprijinul prin toate canalele de comunicare moderne. Ştim că gusturile nu se discută şi de aceea, dacă nu găseşti în portofoliul nostru de produse ceea ce cauţi, este suficient să faci o solicitare şi noi îţi vom răspunde promt, incercercand să îţi satisfacem dorinţa şi să îţi aducem produsul preferat.

Printre brand-urile pe care le comercializăm pe piața din România şi pentru care suntem reprezentanţi autorizaţi şi exclusivi, amintim: Chanteclair, Perlier, Venus, Bionsen, Fila, Pulirapid, Winni’s, Smacchiotutto, Tesori d’Oriente, Vidal, Madel. Comercializăm aceste brand-uri care au o calitate atestată, recunoscută pe piața Internațională, la prețuri avantajoase pentru tine.

Ţinem cont de părerea ta şi facem tot posibilul pentru a păstra legătura cu tine într-un mod cât mai plăcut şi confortabil. În acest fel tu vei fi în permanta la curent cu noile lansări de produse, iar noi ne perfecţionăm continuu pentru ca tu să fii mulţumit şi să ne poţi recomanda cu încredere prietenilor tăi.

Tu eşti motivul pentru care noi suntem pe reţelele de socializare. Suntem transparenţi şi acceptăm orice comentariu, fie el pozitiv sau negativ pe pagina noastră de Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Linkedin. Pentru că vrem să fim cei mai buni în ceea ce facem, în unele cazuri greşim, dar este normal, ne asumăm, ne corectăm şi revenim.

Încă ceva despre noi

Echipa

Produse aparţinând brandurilor consacrate au trecut prin mâinile Echipei noastre şi au ajuns în casele clienţilor în cea mai bună formă.  

Experții Internaţional Tibecom & Co. Trust sunt permanent la dispoziția ta. Clienții și partenerii ne-au învățat să nu lăsăm nimic la întâmplare. Tocmai de aceea, am alcătuit cu timpul o echipă de profesioniști, fiecare cu experiență pe domeniul său de activitate și mai ales cu atenție către nevoile clienților.

Magazinul online este deschis 24/7 pentru cei care doresc să descopere produsele noastre sau să plaseze o comandă.

Te invităm să descoperi mai multe despre noi.…

Calitatea ne recomandă, iar oamenii ne susţin!