Modalitati de plata

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Puteţi alege una din modalităţile de plată:
 
1. Plata în numerar ramburs la reprezentantul firmei de curierat prin care s-a realizat livrarea. Curierul vă eliberează chitanță fiscală pentru suma încasată.
 
2. Plata Online cu Cardul prin EuPlatesc.ro
 
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că EuPlatesc.ro nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranţă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
 
Pentru plată cu cardul, tranzacţia va apărea pe extrasul de cont cu numele CleanSea.ro

3. Plata prin transfer bancar (atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice). Fă plata direct în contul nostru bancar. Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. După ce ai plătit, trimite-ne dovada plății. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi văzute în contul nostru.
Cos de cumpărături

Intră în cont

Nu ai un cont?