Parteneri

PARTENERI INTERNAȚIONALI

COSWELL S.p.A. - ITALIA

Compania Coswell a fost creată în 2006, din experiența îndelungată a Guaber Spa, fondată în 1961, pentru a oferi consumatorilor produse de calitate pentru îngrijirea personală. Coswell este o „companie de familie” italienească, dinamica şi inovatoare, care urmăreşte dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului. Acesta deţine branduri ca Bionsen, Istituto Erboristico l’Angelica, Blanx, Biorepair, Isomar, Vitermine, Prep, Rapident, Dolorelax, Rockford, Patrichs, Gandini, Transvital şi distribuie brandurile Renato Balestra, Byblos Parfum, Australia şi Antonio Fusco. Societatea noastră este distribuitorul produselor Bionsen, Byblos şi Transvital în România.

KELEMATA S.R.L. - ITALIA

Având peste cincizeci de ani de experienţă în domeniul de ierburi şi plante medicinale, Kelemata a început ca o companie farmaceutică, fiind cunoscută pentru faimosul Kelemata ceai de plante, în anii ’70 a început să producă produse cosmetice pe bază de naturale la prestigiosul Tenuta Carignana, în mediul rural de la poalele Alpilor din Torino. Inovarea constantă şi tradiţia unui brand cu peste 100 de ani de istorie stau la baza reputaţiei Venus, brand care însoţeşte de generaţii frumuseţea femeilor cu tratamentele sale faciale şi corporale specifice şi eficiente.

MADEL S.p.A. - ITALIA

Companie Italienească, producătoare de produse de calitate în ceea ce priveşte îngrijirea şi curăţenia casei. Încă de la începuturile sale, Madel a investit întotdeauna resurse semnificative în cercetarea de produs şi procesele de producţie, protecţia mediului fiind o piatră de temelie a activităţii acesteia. MADEL operează în piaţa detergenţilor cu principalul scop de a proteja mediul, în plus faţă de calitatea intrinsecă şi performanţă a produselor. De asemenea, face parte din programul AISE, proiectul de voluntariat pentru a creşte gradul de conştientizare şi o mai bună gestionare a resurselor în mediul înconjurător, fiin membru al Assocasa şi Unipro.

PERLIER S.R.L. - ITALIA

Companie specializată în fabricarea de produse derivate din ingredientele active din plante medicinale. Folosind cele mai recente cercetări şi tehnologii farmaceutice oferă produse de înaltă calitate care se adreseaz? îngrijirii corpului şi a pielii ţinând cont de nevoile specifice ale femeilor din ziua de azi. Internaţional Tibecom & Co a reuşit să obţină exclusivitate pe piaţa din România pentru toate gamele Perlier.

SILC S.p.A. - ITALIA

S.I.L.C., Società Italiana Lavorazione Cellulosa, a fost fondată în 1972 și a început să funcționeze în domeniul produselor igienice absorbante care să acopere propriile nevoi de producție ale pieței în toate segmentele sale: ajutoare pentru incontinenţă, şerveţele feminine, scutece pentru copii și produse mai târziu pentru animale de companie. Compania noastră se evidențiază pentru caracterul complet al gamei prin producerea întregii categorii de produse de igienă pentru absorbție și dermocosmetică. După o îndelungată experienţă, doar ca un producător în numele celor mai importante companii italiene și europene în mijlocul anilor ’90, S.I.L.C. începe să pună direct în piață produse proprii de brand, datorită unui know-how tehnic în domeniul de proiectare, dezvoltare și producție, implementate direct în domeniu și capacitatea de producție în creștere, continuând să caute soluții comerciale din ce în ce mai inovatoare pentru o ofertă din ce în ce mai competitivă.

REAL SILVA S.R.L. - ITALIA

Companie italienească, aparţinând Grupului Desa fondat în 1979, ce se ocupă cu distribuţia de produse de îngrijire a casei şi igienă personală. În anul 1996 RealSilva a achiziţionat brandul Chanterclair, obţinând exclusivitate pe piaţa detergenţilor. În prezent, după mai mult de treizeci de ani, RealSilva este un jucător de necontestat pe piaţa să având o gamă completă şi cuprinzătoare de produse şi mai ales o evoluţie în ceea ce priveşte adaptarea la nevoile consumatorilor.Societatea noastră a reuşit să obţină exclusivitate pe piaţa din România pentru gama binecunoscută: Chanteclair.

PARTENERI NAȚIONALI

Cos de cumpărături

Intră în cont

Nu ai un cont?

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.