Lifestyle

Brand-ul Smacchio Tutto – îndepărtarea simplă a petelor dificile

Dragi cititori,

În ultimele două articole am relatat câte ceva despre produsele de îngrijire corporală Tesori d’Oriente şi Vidal, de care sunt sigur că majoritatea aţi auzit şi le-aţi folosit. Astăzi a sosit timpul să povestim despre o soluţie de eliminat pete, aproape magică aş putea spune. Smacchio Tutto este alături de noi atunci când după o petrecere sau după o ieşire grozavă în aer liber, hainele noastre au de suferit din cauza petelor inevitabile. Imaginea noastră cotidiană poate fi afectată de aceste pete, iar soluţia nu este de a cumpăra haine noi. Vă invit să testaţi soluţia concentrată de curăţat pete Smacchio Tutto de la Madel Italia. Îndepărtarea simplă a petelor dificile.

Soluţia eficientă pentru îndepărtare celor mai dificile pete.

  • Madel, prin intermediul brand-ului Smacchiotutto, a fost întotdeauna unul dintre jucătorii cheie din piața soluţiilor de eliminare a petelor.
  • Numele de Smacchiotutto întruchipează filozofia mărcii, care este de a oferi un produs de calitate superioară, capabil să elimine toate tipurile de pete: sos, ciocolată, vin, fructe, cafea, cerneală, ruj, noroi, iarbă, sânge și multe altele.

Simplu și practic

  • Este singurul produs de pe piață dotat cu o perie care permite penetrarea produsului în interiorul țesăturii și prin frecarea împotriva petelor, îndepărtează toate petele încăpăţânate, cum ar fi urmele de pe zona gulerului, manșetei și axilelor. De asemenea, este disponibil în formatul de pulverizator pentru o utilizare mai practică și mai extinsă. Indicat în mod special pentru gulere.
  • Îndepărtează petele nedorite de pe materialele albe și colorate.

Proprietăți

  • – Acţiune rapidă
  • – Formula concentrată
  • – Practic și ușor de utilizat
  • – Cap de perie cu acțiune dublă: răspândeşte uniform produsul și ajută la frecarea petei.

CleanSea.ro este unic importator şi distribuitor autorizat în România a produselor de curăţenie şi îngrijire rufe de la Madel Italia. Pentru gama completă oferită la preţuri imbatabile vă invit să vizitaţi magazinul nostru online aici.