Despre Noi

Despre Noi, pentru Tine

De peste 15 ani suntem aproape de tine!

În tot acest timp am făcut tot ce ne-a stat în putinţă ca să-ţi câştigăm încrederea. Acum aducem mai aproape de tine produsele noastre pentru îngrijire personală şi casă. Am ales să reprezentăm brand-uri din Italia renumite la nivel Internaţional. Vrem să-ți oferim produse de calitate superioară la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Atunci când am pornit pe calea care tu ne-ai deschis-o, ne-am luat un angajament de lungă durată. Suntem hotărâţi să îl respectăm indiferent de dificultăţile pe care le vom întâmpina în această călătorie. Suntem motivaţi de bună ta dispoziţie. Noi nu doar preluăm comenzi şi livrăm produse îngrijire personală şi casă. Suntem aici ca să îţi ascultăm nevoile, să le înţelegem şi să facem tot posibilul pentru a-ţi oferi soluţia optimă. Dorim să ne bucurăm împreună de viaţă şi micile plăceri care ni le oferă.

Dar asta nu este tot…

Ştim că odată cu industrializarea şi tehnologizarea globală, viaţa cotidiană devine din ce în ce mai dinamică, complexă şi solicitantă, atât pentru tine cât şi pentru noi. Și noi suntem clienţi la rândul nostru în timpul liber, iar soluţia credem că este simplitatea şi eficienţa.

Pentru aceasta am dezvoltat împreună cu o echipă de specialişti un brand nou denumit CleanSea. Ne-am lăsat purtaţi de valurile evoluţiei tehnologice şi am ataşat acestui brand o platformă online gândită după nevoile şi cerinţele tale. Tu ai fost sursa noastră de inspirație. Am fost și suntem mereu de partea ta. De aceea, ne-am propus ca totul să îţi fie uşor, comod şi familiar, aşa cum este atmosfera din colectivul nostru.

Produsele tale preferate, la un click distanță de tine

Probabil cunoști produsele, le-ai testat și te-au cucerit. Ce facem noi este să le aducem mai aproape de tine, garantând autenticitatea și condițiile optime de colaborare.

CleanSea.ro nu este doar comerţ online, este despre atenția pe care ți-o acorzi tu atunci când decizi că ai nevoie de produse de calitate, la preţuri accesibile, de la un furnizor sigur, într-un timp scurt. CleanSea este despre simplitatea gesturilor firești și despre micile momente cotidiene dedicate ție.

Reconfortant ca un moment de vacanță, revigorant că briza mării. CleanSea este o mare de relaxare, pentru tine şi cei apropiaţi ţie.

Suntem aici pentru tine și familia ta!

Știm că iubiţi produsele noastre de îngrijire personală şi casă, ne-aţi confirmat-o de nenumărate ori prin review-urile pozitive de pe site-ul nostru sau pe platformele de socializare, iar pe pagina de Facebook avem un număr impresionant de următori şi recenzii foarte bune, de care suntem mândri dar şi recunoscători în același timp.

Ţinând cont de aceste aspecte am ales să fim partenerii unora dintre cele mai prestigioase şi recunoscute brand-uri din Italia. Dorim să te conectăm la poveștile acestora. De aceea am creat CleanSea – locul unde găsești cea mai vastă gamă de produse premium de îngrijire personală și de curățenie, fabricate în Italia.

Scopul nostru este de a aduce la tine în acasă, acolo unde tu te simți confortabil și în siguranță, produsele tale preferate într-un mod cât mai simplu cu putință, pentru ca tu să te bucuri de ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Te invităm să descoperi serviciile noastre și gama de produse pe care ți le punem la dispoziție. Ne poți contacta oricand pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine!