Lifestyle

Brand-ul Vidal – Peste 100 de ani de istorie în domeniul cosmeticelor

Istoria Brand-ului Vidal

Totul a început în anul 1900 când Angelo Vidal a înfiinţat un mic laborator pentru a crea parfumuri şi săpunuri în Veneţia sub brand-ul Vidal.

Succesul a urmat odată cu introducerea produsului de îngrijire corporală Pino Silvestre, iconicul spumant de baie care a devenit un produs îndrăgit de toată lumea.

Vidal este o marcă de produse pentru îngrijirea personală şi fiind dedicat întregii familii. Deţinut de firma italiană Conter, brand-ul Vidal se distinge prin gama de cosmetice de calitate și inovatoare și prin aromele intense. La baza tuturor produselor se află o cercetare amănunțită pentru descoperirea celor mai potrivite ingrediente care ajută la regenerarea pielii și la un ritual de îngrijire delicat.

Despre gamă și inovație

Diversitatea aromelor, precum și formulele diferite ale cosmeticelor sunt ideale pentru a satisface nevoile fiecărui membru al familiei și pentru a asigura răsfățul zilnic.

Gama de produse nu se limitează doar la produsele de baie, incluzând alte produse inovatoare cum ar fi: şampoane de păr, spume de ras, deodorante şi geluri intime.

Ca inovaţie în domeniul produselor cosmetice, Vidal introduce pentru prima oară Uleiul de Argan în compoziţia produselor de îngrijire corporală.

Uleiul organic de argan, bogat în substanțe nutritive și ingrediente active (vitamina E, Omega 3 și Omega 6), curăța și furnizează o hrană intensă pentru piele. Mirosul cald și învelișul combină note de top de citrice și o inimă delicioasă picantă, lăsând la sfârșit o traiectorie lemnoasă senzuală: parfumul ideal pentru un moment de relaxare pură.

Dar Vidal nu s-a oprit aici. În fiecare an multe produse noi devin disponibile datorită evoluţiei în domeniu, a combinării unor noi arome şi datorită ingredientelor de calitate utilizate în producţie.

Complexul special alcătuit din ingrediente dermato-cosmetice cu acțiune hidratantă protejează pielea, o catifelează și o face mai luminoasă. Sortimentele de gel de dușsăpun lichidcosmetice pentru păr, spumă de ras, deodorant și celelalte produse de îngrijire Vidal sunt soluțiile adecvate pentru o igienă 100% italienească.