• 1

Qualikos

Qualikos s-a înfiinţat la 28 aprilie 2010 cu intenția de a urmări conceptul de ECOFRIENDLY.
 
Suntem interesați de acest fenomen în creștere și, datorită aptitudinilor dobândite în experiența profesională anterioară, s-a născut compania noastră. Structura de producție este capabilă să satisfacă cererile producţie și standardele ridicate cerute de organismele de certificare.
 
Qualikos își desfășoară activitatea pe o suprafață de 7000 mp, dintre care 2500 sunt acoperite. Este echipat cu linii de umplere complet automatizate, cu o capacitate de producție de aproximativ 60.000 de bucăți / zi și, datorită laboratorului intern, are posibilitatea de a studia toate formulele și de a pune în aplicare pregătirile fiecăruia dintre produsele sale individuale.
 
În conformitate cu liniile directoare ecologice, Qualikos contribuie cu produsele sale la crearea condițiilor necesare pentru menținerea și recuperarea bunăstării.
 
Respectând ființele umane, natura și societatea, Qualikos urmărește reglementările europene privind certificarea ecologică și reglementările generale și specifice privind asigurarea calității.
1 din 1
    • 1