• 1

Axe

De peste 34 de ani, produsele de ├«ngrijire corporal─â AXE a ajutat tipii s─â arate, s─â se simt─â ╚Öi s─â miroas─â bine find mult mai atr─âg─âtori. Oamenii din ├«ntreaga lume, ├«n peste 90 de ╚Ť─âri, ajung s─â foloseasc─â Axe pentru a-╚Öi ├«ncepe ziua.
╚śtim c─â ceea ce conteaz─â pentru b─ârba┼úi a evoluat. ╚śtim c─â regulile de atrac╚Ťie se schimb─â ╚Öi c─â este vorba despre conexiune, nu de cucerire.
╚śtim, de asemenea, c─â faptul de a fi un tip este mai complex dec├ót oric├ónd: exist─â mai mult─â libertate, mai pu╚Ťine reguli ╚Öi o ├«ntreag─â lume de posibilit─â╚Ťi.
Exist─â, de asemenea, mai mult─â presiune dec├ót oric├ónd: s─â se ├«ncadreze ╚Öi s─â ias─â ├«n eviden╚Ť─â ╚Öi o mare parte din ea graviteaz─â ├«n jurul atrac╚Ťiei.
╚śtim din anii de cercetare c─â ceea ce face un tip atractiv este... el ├«nsu╚Öi. Punctele forte, sl─âbiciunile sale, individualitatea sa ╚Öi mai ales, modul ├«n care o exprim─â.
Dar, ├«n ciuda acestui fapt, mul╚Ťi tipi nu se simt confortabil fiind ei ├«n╚Öi╚Öi. Pentru c─â le este fric─â de ceea ce vor spune oamenii. Se tem c─â ceea ce este unic despre ei nu este considerat atractiv sau acceptabil. AXE ├«┼úi red─â ├«ncrederea ├«n tine ┼či te face s─â te sim┼úi mai sigur ┼či mai bine.
1 din 1
    • 1