Parteneri

PARTENERI INTERNAȚIONALI

 

COSWELLCOSWELL S.p.A. - ITALIA

http://www.coswell.biz

 

Compania Coswell a fost creată în 2006, din experien?a îndelungată a Guaber Spa, fondată în 1961, pentru a oferi consumatorilor produse de calitate pentru îngrijirea personală. Coswell este o „companie de familie” italienească, dinamica şi inovatoare, care urmăreşte dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului. Acesta deţine branduri ca Bionsen, Istituto Erboristico l’Angelica, Blanx, Biorepair, Isomar, Vitermine, Prep, Rapident, Dolorelax, Rockford, Patrichs, Gandini, Transvital şi distribuie brandurile Renato Balestra, Byblos Parfum, Australia şi Antonio Fusco. Societatea noastră este distribuitorul produselor Bionsen, Byblos şi Transvital în România.

KELEMATA

KELEMATA S.R.L. - ITALIA

www.kelemata.it

 

Având peste cincizeci de ani de experienţă în domeniul de ierburi şi plante medicinale, Kelemata a început ca o companie farmaceutică, fiind cunoscută pentru faimosul Kelemata ceai de plante, în anii ’70 a început să producă produse cosmetice pe bază de naturale la prestigiosul Tenuta Carignana, în mediul rural de la poalele Alpilor din Torino. Inovarea constantă şi tradiţia unui brand cu peste 100 de ani de istorie stau la baza reputaţiei Venus, brand care însoţeşte de generaţii frumuseţea femeilor cu tratamentele sale faciale şi corporale specifice şi eficiente.

FORMA ITALIANA

FORMA ITALIANA S.p.A. - ITALIA

www.formaitaliana.it

 

Forma Italiana este o companie din Italia care comercializează principalele branduri de parfumerie, cosmetice, machiaj, detergenți și produse de uz casnic. Se adresează comerțului prin oferirea de oportunități diversificate atât pe piața națională cât și pe cea internațională, fără a impune restricții de cantitate minimă. Oferim clienților noștri un serviciu complet, care merge de la achiziționarea produsului la intervenția pe aceeași cale. Sunt online pentru a fi mai aproape de nevoile clienților și furnizorilor.

GOTTARDO

GOTTARDO  S.p.A. - ITALIA

www.gottardospa.it

Gottardo S.p.A. este compania lider pe piata din Italia în vânzarea produselor pentru îngrijirea casei, îngrijire personală și articolelor de parfumerie și machiaj. Cu o prezență dominantă în teritoriu, cu peste 540 de puncte de vânzare, 2 brand-uri proprii și peste 1 milion de vizitatori pe săptămânală în magazinele noastre, aceasta reprezintă o realitate solidă, dinamică și mereu în creștere, cu aproximativ 50 de deschideri de noi puncte de vânzare pe an. Datorită acestor caracteristici și a sectorului în care operează, Gottardo S.p.A. este un protagonist în viața de zi cu zi a oamenilor. Toți oamenii iubesc să aibă grijă de ei înșiși și de casele lor. Gottardo se angajează să satisfacă această dorință cu entuziasm, oferind un produs distinctiv și plin de satisfacție. Fiind un punct de referință, sunt conştienţi de faptul că fiecare obiectiv este doar un punct de plecare.

LANZALANZA COMMERCIO DETERGENZA S.R.L. - ITALIA

www.ladetergenza.com

 

Lanza Commercio Detergenza S.p.A. este prezentă pe piața din Italia de peste 50 de ani, având un deceniu de experiență în sectorul en-gros prin oferirea către revanzatori, distribuitori şi supermarketuri, peste 21000 de articole pentru curățarea casei, garantând disponibilitatea și prețul. Cu o gamă largă de produse – de la machiaj la igiena casei, de la produse pentru îngrijire personală la produse pentru animale de companie – Lanza Commercio Detergenza S.p.A. poate asigura livrarea rapidă a produselor având o clientelă întotdeauna mulțumită. Lanza Commercio Detergenza S.p.A. dorește să fie punctul de referință pentru distribuția de produse pentru igiena și curățarea casei, produse pentru îngrijire personală și frumusețe, produse pentru bunăstarea animalelor și obiecte de uz casnic pentru a satisface nevoile fiecărui consumator, tot mai atenț și mai pretențios în alegererile lor. Lanza Commercio Detergenza S.p.A. asigură livrări în toată Italia, în timp scurt pentru a încuraja cei mai buni clienți în comerţul cu amănuntul prin asigurarea disponibilității produselor. Mai mult, o cercetare precisă și atentă pe piețele internaționale garantează o propunere largă și diversificată de produse mereu noi și interesante care să fie oferite comercianților cu amănuntul și angrosiștilor.

MADELMADEL S.p.A. - ITALIA

www.madel.net

 

Companie Italienească, producătoare de produse de calitate în ceea ce priveşte îngrijirea şi curăţenia casei. Încă de la începuturile sale, Madel a investit întotdeauna resurse semnificative în cercetarea de produs şi procesele de producţie, protecţia mediului fiind o piatră de temelie a activităţii acesteia. MADEL operează în piaţa detergenţilor cu principalul scop de a proteja mediul, în plus faţă de calitatea intrinsecă şi performanţă a produselor. De asemenea, face parte din programul AISE, proiectul de voluntariat pentru a creşte gradul de conştientizare şi o mai bună gestionare a resurselor în mediul înconjurător, fiin membru al Assocasa şi Unipro.

MIGROMIGRO S.p.A. - ITALIA

www.migro.it

 

O poveste de succes a trei generații. Cea a lui Ingross Levante este povestea familiei Amato. De la o mică afacere de familie, fondată în Molfetta Italia, în 1938, primul Cash & Carry Migro a fost deschis în Terlizzi în 1985, într-o rețea care are acum 16 puncte de vânzare și două platforme CediCash. O realitate importantă în scenariul național construită cu hotărâre și privirea spre viitor. Începând cu alegerea canalului Cash în care Migro a crezut întotdeauna, a investit și a creat cu un sortiment inepuizabil, căutând întotdeauna cel mai bun preț și satisfacția clienților săi.

PERLIERPERLIER S.R.L. - ITALIA

www.perlier.it

 

Companie specializată în fabricarea de produse derivate din ingredientele active din plante medicinale. Folosind cele mai recente cercetări şi tehnologii farmaceutice oferă produse de înaltă calitate care se adreseaz? îngrijirii corpului şi a pielii ţinând cont de nevoile specifice ale femeilor din ziua de azi. Internaţional Tibecom & Co a reuşit să obţină exclusivitate pe piaţa din România pentru toate gamele Perlier.

SILCSILC S.p.A. - ITALIA

www.silc.it

 

S.I.L.C., Società Italiana Lavorazione Cellulosa, a fost fondată în 1972 și a început să funcționeze în domeniul produselor igienice absorbante care să acopere propriile nevoi de producție ale pieței în toate segmentele sale: ajutoare pentru incontinenţă, şerveţele feminine, scutece pentru copii și produse mai târziu pentru animale de companie. Compania noastră se evidențiază pentru caracterul complet al gamei prin producerea întregii categorii de produse de igienă pentru absorbție și dermocosmetică. După o îndelungată experienţă, doar ca un producător în numele celor mai importante companii italiene și europene în mijlocul anilor ’90, S.I.L.C. începe să pună direct în piață produse proprii de brand, datorită unui know-how tehnic în domeniul de proiectare, dezvoltare și producție, implementate direct în domeniu și capacitatea de producție în creștere, continuând să caute soluții comerciale din ce în ce mai inovatoare pentru o ofertă din ce în ce mai competitivă.

RAAP TRADINGRAAP TRADING S.A.S. - ITALIA

www.raaptrading.it

 

Raap Trading S.A.S este o companie de import/export din Italia specializată în comercializarea și distribuția pe teritoriul național și internațional a produselor de îngrijire la domiciliu și de îngrijire personală. Fondată în 2011, în Napoli de o echipă de conducere bine-cunoscută, cu cunoștințe vaste a sectorului, Raap Trading câștigă tot mai mult de credit de la clienți italieni, devenind în câțiva ani, un punct de referință de necontestat pentru furnizarea de produse din cele mai cunoscute branduri pe piaţă. Pe teritoriul european, Raap Trading S.A.S. de la primul an, a semnat acorduri importante cu principalii furnizori internaționali, angajându-se să crească puterea de vânzări în domeniul extra-teritorial, asigurând noi parteneriate cu companii de clasă mondială. În 2012, managementul companiei se străduiește să-și creeze propriul brand nou „Violetta”, a cărui dezvoltare se concentrează pe o gamă largă de produse sinonime cu calitatea și confortul. 2017 este marcat ca un an decisiv pentru creşterea companiei, cu importante inovaţii logistice şi de producţie care au implementat incisiv capacitatea de dezvoltare comercială a Raap Trading.

REAL SILVAREAL SILVA S.R.L. - ITALIA

www.rs-realsilva.com

 

Companie italienească, aparţinând Grupului Desa fondat în 1979, ce se ocupă cu distribuţia de produse de îngrijire a casei şi igienă personală. În anul 1996 RealSilva a achiziţionat brandul Chanterclair, obţinând exclusivitate pe piaţa detergenţilor. În prezent, după mai mult de treizeci de ani, RealSilva este un jucător de necontestat pe piaţa să având o gamă completă şi cuprinzătoare de produse şi mai ales o evoluţie în ceea ce priveşte adaptarea la nevoile consumatorilor.Societatea noastră a reuşit să obţină exclusivitate pe piaţa din România pentru gama binecunoscută: Chanteclair.

 

 

PARTENERI NAȚIONALI

 

CARREFOUR ROMANIACARREFOUR ROMÂNIA S.A.

https://carrefour.ro

 

 

AUCHANAUCHAN ROMÂNIA S.A.

https://www.auchan.ro/

 

 

DM DROGERIE MARKTDM DROGERIE MARKT S.R.L.

https://www.dm-drogeriemarkt.ro/

 

 

MEGA IMAGEMEGA IMAGE S.R.L.

https://www.mega-image.ro/

 

 

 

REAL HYPER MAGAZINEREAL HYPER MAGAZINE S.R.L.

http://www.real-hyper-magazine.ro/

 

 

METRO CASH & CARRY ROMANIAMETRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L.

https://www.metro.ro/

 

 

KAUFLAND ROMANIAKAUFLAND ROMANIA S.R.L.

https://www.kaufland.ro/

 

 

DCN EU RETAILDCN EU RETAIL S.R.L. - București

http://dcneu.ro/

 

 

ACORD TRADINGACORD TRADING S.R.L. - Piatra Neamț

http://www.acordtrading.ro/

 

 

SIDE TRADINGSIDE TRADING S.R.L. - Timișoara

https://sidetrading.ro/

 

 

TITAN COMERTTITAN COMERT S.R.L. - Zalău

 

 

 

CBA NORD VESTCBA NORD VEST S.R.L. - Satu Mare

https://cbanordvest.ro/

 

 

COBYULCOBYUL S.R.L. - Iași

 

 

 

ZANFIR SUPERMARKETZANFIR SUPERMARKET - Focșani

http://www.zanfir.ro