Lifestyle

Brand-ul Spuma di Sciampagna – Soluţii de curăţenie și Îngrijire Personală Premium

Brand-ul Spuma di Sciampagna a devenit parte din obiceiurile familiilor italiene în anii 1930, oferind produse de Îngrijire Personală Premium.

Îngrijire Personală Premium

Primele produse pentru igienă şi îngrijire personală au fost caracterizate de aromă franceză inconfundabilă « Royal Bain de Champagne » creeata de Caron, care potrivit tradiţiei este capabilă să aducă noroc şi dragoste celor care o poartă. În prezent gama «silky» este încă inspirată de această aromă.

Chiar şi azi gama produselor Marseille caracterizează brandul Spuma di Sciampagna care a evoluat în continuu lansând un nou CONCEPT inovator atât pentru detergenţii de rufe cât şi pentru Îngrijire Personală Premium.

Încă de la origini Spuma di Sciampagna a fost caracterizată de cercetări şi inovaţie continue. În 1989 Spuma di Sciampagna s-a alăturat celor de la Italsilva în lumea detergenilor de rufe , devenind unul din brandurile leader de pe piaţa italienească odată cu lăsarea liniei de produse ce conţin vestitul săpun Marseille.

SPUMA DI SCIAMPAGNA oferă o gamă completă produsă în ITALIA atât în calitate de detergenți lichizi şi pudră , balsam de rufe , cât şi aditivi pentru satisfacerea zilnică a îngrijirii ţesăturilor . Know how-ul companiei Italsilva , sunt inovaţia şi tradiţia , care sunt cei doi factori cheie ai performanţei de success a produselor brand-ului SPUMA DI SCIAMPAGNA.

CleanSea.ro este unic importator şi distribuitor autorizat în România a produselor Spuma di Sciampagna. Pentru gama completă oferită la preţuri imbatabile vă invit să vizitaţi magazinul nostru online aici.