Rose Rio

STS Holding Group LTD. a fost înființată în 1990 în orașul Gabrovo, Bulgaria. De-a lungul anilor, compania și-a câștigat treptat reputația de a fi un partener fiabil și dinamic, devenind un nume în țară și în întreaga lume.
 
STS a intrat cu mândrie în noul mileniu ca producător și exportator de produse de îngrijire personală - paste de dinți, coloranți pentru păr, șampoane, balsamuri, creme de mână, creme de față, creme și spume pentru bărbierit, aftershaves etc. STS are branduri proprii în toate diviziile cosmetice - cosmetice pentru femei și bărbați, produse cosmetice pentru copii. În afară de aceasta, STS este producătorul unei varietăți de articole privitoare la etichete private.
Inspirat de minunăţia trandafirilor, regina florilor și calitățile sale de preţioase, nouă serie cosmetică Roşe Rio Beauty Program vă servește cu avantajele apei organice de trandafir, a vitaminelor și a uleiurilor nutritive, amestecate delicat în formulările produselor pentru a vă însufleți regimul zilnic și pentru a vă scufunda în frumusețe.
Nu exista produse pentru moment
1 din 1