Perlier

Perlier este un brand recunoscut al firmei producătoare italienești Kelemata. Acesta cuprinde o diversitate de cosmetice pentru îngrijirea corporală destinate femeilor. De peste 50 de ani, sunt selectate cele mai eficiente substanțe active natural și este folosită cea mai avansată tehnologie în crearea formulei excelente pentru îngrijirea pielii.

Toate produsele sunt realizate pe baza rețetelor naturale special dezvoltate pentru momentele de relaxare și tratamentele corporale parfumate. Sortimentele de produse cosmetice conțin 100% miere organică italienească, ingrediente termo regeneratoare provenite din roci vulcanice și ape termale, ulei de migdale, extract de nucă de cocos, esență și parfum de vanilie, unt de mango și esențe extrase din plante precum: iris, orhidee, lavandă, lăcrămioară sau lemn de santal.

Gelurile de duș Perlier, parfumurile, șampoanele, gama de scrub pentru corp, uleiurile, cremele de corp și tratamentele hrănitoarea sunt ideale pentru răsfățul zilnic, catifelează pielea și curăță delicat scalpul.

Perlier Honey Miel Gel de Duş 250 ml"
Reducere Detalii

Perlier Honey Miel Gel de Duş 250 ml

17.17 Lei (-41%) 10.09 Lei
Perlier Thai Coco Apă de Corp 150 ml"
Reducere Detalii

Perlier Thai Coco Apă de Corp 150 ml

24.53 Lei (-38%) 15.12 Lei
Perlier Honey Miel Exfoliant pentru Corp 150 ml"
Reducere Detalii
Perlier Caribbean Vanilla Cremă de Corp Hidratantă 250 ml"
Reducere Detalii
1 din 7